Wie ben ik

Ik ben Iris van der Staay en Pedagoog in opleiding. Ik heb drumles gehad vanaf mijn 6de. Sinds 2014 geef ik drumles aan kinderen, soms hele jonge kinderen. Hiervoor heb ik mijn eigen lesmateriaal ontwikkeld omdat ik uit eigen ervaring vind dat bestaande methodes óf te ingewikkeld zijn óf niet aansluiten op het, jonge, kind. Ook uit eigen ervaring zag ik dat de reguliere lessen voor stress konden zorgen en/of een stuk begeleiding ontbrak. Hierdoor besloot ik zelf drumles te gaan geven, geheel op mijn eigen “Iris” manier

 

Ik ben ervan overtuigd, én heb dit ervaren, dat drumles een positieve bijdrage levert aan de motoriek van het kind en dat het zelfvertrouwen toeneemt. Ook vind ik dat drumles voor iedereen moet zijn en niet alleen voor kinderen met een ''ritme'' gevoel. 

 

Zelf ben ik ook jaren werkzaam geweest als entertainer, ik weet hoe de drumlessen leuk gehouden kunnen worden en heb altijd een positieve vlotte energie!

 

Ook kan ik zeggen dat ik mijn droombaan heb gevonden en enorm geniet van elke les. Om kinderen te zien groeien en opbloeien vind ik echt fantastisch. Ik denk dat enthousiasme voor het vak het aller belangrijkste is om je boodschap over te brengen.