Over mij

Mijn naam is Iris en ik ben 27 jaar. Ik kreeg vanaf mijn zesde drumles. Sinds 2014 geef ik zelf drumles aan kinderen van verschillende leeftijden. Tijdens mijn jarenlange ervaring met drummen en het lesgeven heb ik voor kinderen uniek lesmateriaal ontwikkeld waarbij plezier en ontwikkeling van een kind echt centraal staan.

Eigen ervaring
Ik ervaarde dat veel andere lesmethoden te ingewikkeld zijn of helemaal niet aansluiten op het kind. In mijn eigen ervaring ontbrak een stuk begeleiding of de extra begeleiding en persoonlijke aandacht die een kind nodig heeft. In mijn ogen is niet ieder kind hetzelfde. Deze onduidelijkheden en gebrek aan persoonlijke aandacht zorgt bij het kind voor stress, onzekerheid en frustratie.

Ontwikkeling en plezier bij het kind centraal
Hierop ontwikkelde ik een eigen lesmethode en lesmateriaal en richtte ik Drummable op. Ik begon kinderen les te geven (met onder andere ASS, motorische achterstand, leerachterstand, diabetes of andere zaken waarbij hij of zij in het dagelijkse leven te maken heeft) en merkte al snel dat kinderen zich op een heel positieve manier gingen ontwikkelen. De kids kregen een betere motoriek, zelfvertrouwen, leerden noten lezen en kregen gevoel voor ritme. Boven alles was het fantastisch om te zien dat de kinderen ontzettend veel plezier hadden in de drumlessen en zich zo snel ontwikkelden.

Droombaan
Door deze vrolijke ‘cursisten’ die zelf hun eigen succesverhaal zijn kan ik zeggen dat ik mijn droombaan heb gevonden en enorm geniet van elke drumles die ik mag geven. Ik ben jarenlang actief geweest als entertainer en weet hoe leuk drumlessen gemaakt kunnen worden. Als persoon ben ik breng ik positieve energie, humor, enthousiasme en bouw een persoonlijke band met jouw kind op. Het mooiste van mijn vak vind ik het zien en ervaren van het groeien en opbloeien van de ontwikkeling en zelfvertrouwen van het kind. Neem gerust eens contact met mij op voor een gratis vrijblijvende kennismaking via whatsapp.