Tarieven

Klaar om jouw kind op een leuke en speelse manier zelfvertrouwen op te laten bouwen en ook nog iets te laten leren? Let’s go! Laten we dan eens gratis en vrijblijvend kennismaken. Bij een kennismakingsgesprek kom ik bij jullie thuis en praten we over de ‘cursist’, inhoud van de lessen en leren we elkaar kennen.

Wat zijn de tarieven voor drumles?
De drumlessen worden gegeven in heel Friesland. De lessen zijn 35,- euro per stuk inclusief rijkosten. Mocht je verder dan een half uurtje van mij vandaan wonen reken ik 5,- euro extra aan rijkosten. Van tevoren maak ik een kostenplaatje zodat alle kosten duidelijk en overzichtelijk zijn.

Ga uit van een gemiddelde van 2 lessen in de maand wat in totaal 70,- euro per maand gaat kosten. 

Flexibiliteit zonder verborgen kosten
Je bent altijd vrij om aan te geven hoeveel drumlessen jij je kind wilt geven. Misschien komt het voor dat ik meerdere in de maand drumles mag geven en dan vanwege bijvoorbeeld een vakantieperiode een maandje niet. Je bent geheel vrij om dit aan te geven. Normaliter is het gebruikelijk dat ik 2 keer in de maand drumles aan hetzelfde kind geef, maar vaker kan natuurlijk ook. Flexibiliteit staat voorop!

Hoe werkt de facturering?
Heel eenvoudig. Aan het einde van de maand stuur ik een factuur op via e-mail. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Ook kun je ervoor kiezen om een betaalverzoek via WhatsApp te ontvangen zodat je snel en eenvoudig kunt betalen.

Extra informatie
Hieronder staat extra informatie zodat je helemaal op de hoogte bent van mijn werkwijze.

  • Houd rekening met de aanschaf van een drumstel. De kosten liggen tussen de 100,- en 150,- euro. Hierbij geef ik begeleiding en regelen we dit samen!
  • Wanneer je vragen hebt of je kind wilt aan- of juist afmelden is dit ook mogelijk via WhatsApp.
  • Er bestaat ook een familie- en vriendenkorting! Als je contact met mij opneemt vertel ik je er alles over.
  • Drummable werkt samen met het Jeugd Cultuurfonds. Dat houdt in dat er subsidie beschikbaar is om mijn drumlessen te volgen. Kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl of jij hiervoor in aanmerking komt.