Lessen

Ik ben vanaf mijn zesde begonnen met het nemen van drumlessen en geef sinds 2014 zelf drumles. Ik heb veel profijt gehad van deze lessen en ben ervaringsdeskundige van het feit dat veel bestaande lesmethoden niet aansluiten op kinderen. Dit kan stress en onzekerheid met zich meebrengen. Daarom heb ik een “eigen” lesmethode ontwikkeld waarbij plezier, duidelijkheid en persoonlijke aandacht van het kind voorop staat.

 

Bij Drummable heb je zelf inbreng in datum van de drumlessen. Wij hanteren geen streng agendabeleid. In overeenstemming bepalen we een datum of data wanneer de drumlessen jullie het beste uitkomt. Of dit nu zondagochtend of woensdagavond is. We geven drumles zeven dagen in de week van 10.00 – 22.00 uur. Flexibiliteit staat voor op. Wel is het handig voor de leercurve om twee keer in de maand een terugkerende les in te plannen.

 

Hoe wordt de prijs van de drumlessen bepaald?

Vooraf bepalen we hoe het lespakket eruit komt te zien. Hierna wordt er een vast bedrag betaald voor een lespakket. De duur van een les varieert van 20, 30 of soms 40 minuten. Dit wordt bepaald aan de hand van hoe het kind in zijn vel zit en hoe de les verloopt. Standaard volgen we de 30 minuten. Daarnaast is er meestal ruimte voor uitloop wanneer het bijvoorbeeld net heel lekker gaat of als het kind het gewoon heel leuk heeft.