Tarieven

Een kennismaking is gratis. Hierbij kom ik thuis en kunnen we het hebben over de inhoud van de lessen en elkaar  leren kennen. Ook gaan we het hebben over het eventueel aanschaffen van een drumstel en kunnen we kijken wat het beste past qua drumlessen bij het gezin en kind(eren)

 

Gebruikelijk zijn de lessen twee keer in de maand, dit kan geheel vrij ingedeeld worden en mogen per maand verschillen qua tijd en dag, flexibiliteit staat voorop. 

 

 

Kosten:

De lessen bestaan uit een bedrag van 70,- of 80,- euro per maand (afhankelijk van de afstand die er gereden moet worden) Hiervoor word er dan 2x in de maand les gegeven gebruikelijk is om de week een drumles in te plannen. 

 

Je betaald voor wat je krijgt, anders zoals bij elke andere drumles zit je niet vast aan een jaar lang een vast bedrag te betalen. Hebben we maar 1x drumles in de maand i.v.m. vakantie betaal je ook voor maar 1x. Daarnaast ben je altijd vrij om aan te geven hoeveel drumlessen je wilt zo komt er ook wel eens 3x voor of een maand overslaan. Flexibiliteit voorop! 

(Bovenstaande bedragen zijn inclusief een les/werk boek en benzinekosten. gebruikelijke bedrag is 70,- euro. Mocht dit meer zijn word dit in het eerste contact direct duidelijk gecommuniceerd.)

 

Aan het einde van de maand stuur ik een factuur op via de mail. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden. Er kan per maand betaald worden. Ook is het een handige optie om de factuur via een betaalverzoek te krijgen via WhatsApp zodat je het makkelijk en snel kan betalen. Ook afzeggingen of vragen kunnen allemaal via WhatsApp.

 

Ook moet er rekening gehouden worden met de aanschaf van een drumstel. Dit zal in overleg en begeleiding gedaan worden en dit gaat om ongeveer bedragen van € 100,- tot € 150,-. 

 

 

Er is via het Jeugd Cultuurfonds subsidie beschikbaar om lessen te volgen! Check www.jeugdcultuurfonds.nl of je hiervoor in aanmerking komt. Doen! (Ook wanneer je denkt dat het toch niet voor jou geldt...)