Lessen

Als eerste zullen we een kennismakingsgesprek inplannen, deze is helemaal gratis. Hiervoor kom ik bij jullie thuis en kan ik kennis maken met diegene die op drumles wilt en kan ik wat over mijzelf en mijn lesmethode vertellen. Ook is er plaats voor vragen. 

 

Wanneer de kennismaking voor jullie positief is ervaren kan ik, indien nodig, bij jullie in de buurt op zoek gaan naar een drumstel via Marktplaats. Vervolgens stuur ik jullie een aantal opties (adviezen) via de mail toe. Wanneer het drumstel thuis staat kunnen we een eerste les inplannen. In deze eerste les kunnen we het drumstel helemaal zelf gaan opbouwen en starten we met drummen. Het is natuurlijk ook mogelijk direct een eerste les in te plannen en de kennismaking over te slaan.

 

 

De lessen zullen om de week plaatsvinden omdat ik heb ervaren dat kinderen hierdoor een betere concentratie kunnen vasthouden en het leuker en spannender blijft om een muziek instrument te leren bespelen. De lessen duren ongeveer 30 minuten maar kunnen ook iets ingekort worden als de concentratie iets minder is. De les kan ook zeker wat langer duren als we het gewoon leuk hebben. (Dit gaat altijd in overleg met de kinderen zelf en mogen dit helemaal zelf aangeven)

 

De drumlessen staan niet op een vaste datum. We delen de drumlessen in op wat voor jullie het beste uitkomt. Dit kan van maandag tot en met zondag in de ochtend, middag of avond. Na het einde van elke drumles pakken we onze agenda's en plannen we de eerst volgende les in. Het is ook mogelijk om een maand over te slaan of juist extra lessen in te plannen, flexibiliteit staat voorop! Advies is wel om de twee keer in de maand terugkerende les aan te houden. 

 

 

Wat kan je verwachten van de lessen:

 

- Een lespakket op maat, kinderen hebben zelf inbreng wat ze willen leren 

- Een zelfgemaakte werk/lesboek 

- Drumles aan huis

- Begeleiding bij het aanschaffen van een drumstel

- Het leren stemmen van een drumstel

- Muzieknoten leren schrijven en lezen

- Plezier hebben in het maken van muziek

- Het leren van ritmes en breaks

 

En dit alles op een creatieve manier met veel interactie!